Taal Dutch Flag English Flag Chinese Flag Other Flag
HomeThe 4 Special Pigeons


De naam van deze veiling geeft het al aan, we hebben hier te maken met 4 duiven met “iets” speciaals gezien de stamkaarten van deze duiven. Zo vinden we een directe H. & E.J. Eijerkamp uit “Aston” x “Cheryl” , uit de beste lijnen van Leo Heremans.

Daarnaast een super inteelt doffer naar de wereldberoemde “Kannibaal” uit bewezen kweekduiven als ouders! en een 2 tal jonge uit “Inteelt Harry” x Dochter “Jonge Harry” het beste van Anton Ruitenberg & Jan Hooymans.

Go to the auction

meer lezen
Peter Alischer Auction


Hier hebben we te maken met een kampioen uit Duitsland die het beste bezit van o.a. J. & J. Engels en J.L. Nadia Houben.

Nu in deze veiling brengt hij een 9 tal duiven in de verkoop uit het beste van de laatst genoemde Belgische kampioen met o.a. nazaten van top koppels als “Tobias” x “Elita” en “Robinson” x “Fantasy”.

Nu de kans om iets extra’s te bemachtigen.

Go to the auction

meer lezen
M. & S. Kobal Part 3 (HET LAATSTE DEEL)


Mitja en zijn vader Stefan zijn gekende en vaste klanten van GPS en brengen ons telkens weer het allerbeste wat zij op de hokken hebben zitten. Ze bezitten kinderen van o.a. van de “Harry” Jan Hooymans, “Rudy” Gaby Vandenabeele en ga zo maar door.

Maar ook voor de Marathon vluchten hebben ze het beste zitten zoals kinderen van “New Laureaat”, 1e Int. Nat. Barcelona, “New Remy”, 1e Nat. Barcelona Batenburg – v.d. Merwe en Jelle Jellema. Alleen “het” en “uit” het allerbeste is goed genoeg om op de hokken in van deze combinatie te mogen verblijven. Nu een unieke kans om uit de top iets te bemachtigen.

Go to the auction

meer lezen
The Allround Diamonds


In deze veiling hebben we een aantal duiven voor zowel de Marathon als de programma vluchten. Zo vinden we een orig. Machiel Buijk, uit de wereldberoemde “Dolle” lijn, 2 directe Gebr. Hagens, 1 directe Gebr. Limburg uit zoon “Limbo Boy” x dgt. “Red X”.

Dit alles aangevuld met 2 originele SG Kröger-Schumacher duiven uit zoon x dochter “Rudy” Gaby Vandenabeele en uit zoon “Rudy”, Vandenabeele x dochter “Harry”, Jan Hooymans.

Go to the auction

meer lezen
The Diamonds from Holland


Hier hebben we een aantal duiven van gekende namen in de aanbieding met duiven van o.a. Pieter Veenstra, Anton Ruitenberg, Cor Leijtens, Arie Dijkstra en Peter v.d. Merwe stuk voor stuk internationale grootheden binnen de duivensport.

Via een relatie bieden wij deze originele duiven aan van de absolute top. Een aanbod die niet vaak voorbij komt.

Ga naar de veiling

meer lezen
The Egon Maas Auction.


Op GPS-Auctions veilen we met enige regelmaat duiven van Duitse liefhebbers. Dat er in Duitsland goede duiven zitten is al lang geen geheim meer.

De deelnemers uit dit land domineren de eenhoksraces zoals geen enkel land dat doet. Wanneer men kijkt naar de stambomen van deze Duitse kampioenen komen we toch weer vaak de bekende duiven van Nederlandse en Belgische kampioenen.

In deze veiling bied Egon Maas een selectie jonge duiven aan uit zijn kwekers. Ook in de afstamming van zijn duiven vinden we veelal duiven van Nederlandse en Belgische grootmeesters als Gaby Vandenabeele, Leo Heremans Dirk v.d. Bulck en Jan Hooymans.

Ga naar de veiling

meer lezen
Belgium’s Best


Belgie een van de meest toonaangevende landen binnen de duivensport, in deze veiling vinden we een aantal duiven van Belgische komaf of met de beste Belgische bloedlijnen.

Zo vinden we o.a. een originele Freddy & Jacque Vandenheede, een directe Leo Heremans uit broer “Nieuwe Olympiade” x zus “Natalia”, verder een directe Bart & Nance v. Oeckel en een originele Flanders Collection inteelt “Goede Rode”, het beste van Dirk v.d. Bulck.

Ga naar de veiling

meer lezen
Roger Debusschere Collectors Part 1


Wie kent Dhr. Debusschere uit het Belgische Lokeren niet?, de bezitter van het crème de la crème binnen de hedendaagse duivensport, hij werd ook wel het bijhuis van Gaby Vandenabeele genoemd.

Verder haalde hij topduiven bij Chris Hebberecht, Gaston v.d. Wouwer, Batenburg-v.d. Merwe en ga zo maar door.

Nu in dit eerste deel een aantal originele aangeboden door een relatie van GPS, voor wie vooruit wil, hier is uw kans.

Go to the auction

meer lezen
Wilfried zur Löwen Part 1

Deze Duitse liefhebber biedt met enige regelmaat duiven van een speciale afkomst aan op onze website. Ook in deze veiling vinden we weer enkele duiven met een geweldige afkomst.

In deze veiling onder andere super nazaten van de wereldberoemde “Bliksem”, Gaby Vandenabeele. Tevens nazaten van “De Kannibaal” van Dirk van Dijck en super inteelt naar de bekende “019” van Gebr. Janssen, Arendonk en de nog veel meer.

Go to the auction

meer lezen
The Koen v. Roy Auction


Koen, is ondertussen een vaste en trouwe klant van ons als GPS en hij probeert altijd het beste wat hij bezit aan te bieden en zo ook nu in deze veiling.
Zo vinden we een aantal duiven uit het beste van Leo Heremans uit zoon x dochter “Olympiade 003”,

Verder uit “Olympiade 483”, 100% Koopman, 1e Olympiade duif Poznan, maar ook inteelt “Kaasboer” Gaston v.d. Wouwer en “Harry” Jan Hooymans. Topkwaliteit dus.

Go to the auction

meer lezen
Team GPS Part 1


Team GPS beter bekend als Team GPS Zuid & GPS Noord. In Elshout word er gevlogen onder Team GPS Zuid en Team GPS Noord in het Friese Buitenpost.
Op beide hokken wordt er goed gepresteerd met nazaten van het allerbeste
wat er momenteel binnen de hedendaagse duivensport te vinden is.

Zo won Team GPS zuid afgelopen seizoen o.a. de 1e Nat. Gien +/- 11.000 dv waar alleen met jonge duiven gespeeld wordt en Team GPS Noord werd 4e Nationaal Kampioen Jonge Duiven en wonnen meerdere 1e prijzen binnen het sterke samenspel.

Nu brengen zij in een aantal delen een aantal duiven in de verkoop uit de basis van deze twee hokken.

Dus u krijgt de kans om uit het allerbeste iets te bemachtigen en waar de bewijzen van liggen dat ze kop kunnen vliegen tegen duizenden duiven. We vinden de beste lijnen terug van Jan Hooymans zoals uit Zoon “New Harry” x “Kannibaal Harry”, dgt. “Harry” en een volle zus van “De Jan”, 1e Prov. Sezanne 5382 d. en nog veel meer.

Go to the auction

meer lezen
Total Auction: Comb. Kleijn – de Jong Part 1

Helaas heeft de Comb. Kleijn – de Jong uit Tholen besloten te stoppen met de duivensport. Deze combi die de pijlen gericht hadden op het overnachtspel had het beste van het beste op de hokken van o.a. C.J. v.d. Laan uit Castricum uit de welbekende Antoon & Luci v.d. Wegen lijnen en daarnaast ook van o.a. R. Nijssen & Winkens-Rothenburg.

Nu in dit eerste deel vinden we o.a. duiven als: “15-346” Nestmaat 7e Nat. Bordeaux ZLU, “De Vechter”, 69e Nat. Bordeaux 5935 d, 72e Pau IFC 2340 d, “De Brommer” 61e Nat. Bordeaux 5935 d. En nog veel meer.

Bekijk snel het aanbod in dit eerste deel.

Ga naar de veiling
meer lezen


*** Bonnenverkoop Duivensportbond NPO ***
Na lang wachten is dan eindelijk de bonnenverkoop voor de NPO online.

Allereerst hartelijk dank aan alle schenkers van de bonnen! Bedankt voor uw schenking waarmee wij de Nationale Dagen hebben kunnen organiseren en daarin ook vernieuwingen voor de toekomst van de duivensport worden gedaan.

Door de schenkingen is het mogelijk om verder te gaan met de ingeslagen weg!

Zeer bekende namen en ook minder bekende namen hebben hun toezegging gedaan!

Een ding hebben ze allen gemeen: Ze hadden een geweldig seizoen. Vele nationale winnaars en kampioenen vindt u in deze bonnenverkoop. Van Vitesse tot Marathon spelers. Van specialisten tot allround hokken.

We hopen op een succesvolle verkoop en wensen de kopers alvast veel succes met hun aankoop!


De verkoop loopt af op zaterdag 30-03 op verschillende tijdstippen vanaf 20 uur.

Ga naar de veiling

meer lezen


Laat uw bonnenverkoop organiseren door GPS-Auctions.

De grootste site ven Nederland.

Dat geeft voor u de meeste bekendheid en daardoor ook de beste opbrengst.

En dat voor maar € 7,50 (excl. BTW) per bon.

Heeft u ook interesse, neem dan kontakt met ons op.

info@gps-auctions.com
meer lezen


Volg GPS-Auctions
Facebook

Betaal mogelijkheden


GPS-Auctions is onderdeel van