Taal Dutch Flag English Flag Chinese Flag Other Flag
Podium der Grootmeesters wilt u iets vragen.....
Podium der Grootmeesters wilt u iets vragen……

Sinds het seizoen van 2016 is het “Spoor der Kampioenen” begonnen aan een nieuwe manier van verslaggeving, hierin worden niet alleen de goede duiven in beeld gebracht, maar er word nog een stapje verder gegaan met de liefhebber “achter” de goede duiven en dit alles met name “per weekend” zoveel mogelijk onder de aandacht brengen. En die aandacht die aan de liefhebbers word geschonken bleek een schot in de roos te zijn, de reacties waren zeer positief en dat heeft ons doen besluiten om deze manier van verslaggeving om te zetten in een echte competitie met alles wat daar bij hoort.
Zoals eerder vermeld zullen er diverse gratis prijzen worden uitgereikt op de Nationale Manifestatie in de vorm van moderne breedbeeld HD Tv’s. Om ervoor te zorgen dat we de toekomst van “De Grootmeesters” kunnen garanderen willen we een bonnenverkoop gaan organiseren via www.gps-auctions.com

Doormiddel van dit bericht willen wij u als lezer vragen of u bereid bent om dit initiatief te steunen doormiddel het schenken van een bon, zodat we in de toekomst de winnaars de aandacht kunnen geven die zijn verdienen en de competitie nog meer kleur kunnen geven.

Mocht u ons willen steunen stuur u dan een mailtje naar: info@gps-auctions.com met daarin vermeld wat u ons wilt schenken (Jonge duif / Koppel Eieren 1e / 2e broed 2018 of anders…….)

Alvast bedankt voor uw steun.

Volg GPS-Auctions
Facebook

Betaal mogelijkheden


GPS-Auctions is onderdeel van
GPS Europe website