Taal Dutch Flag English Flag Chinese Flag Other Flag
Home

The Nijdeken – Peereboom Special

Hier iets speciaals voor de marathon kenners onder ons. Zo hebben we 3 rechtstreekse Cees Nijdeken duiven met daarbij o.a. een volle zus en halfbroer van “Miss Nijdeken” 3e NPO Tarbes = 10e Nat. tegen 5430 dv, 20e NPO Dax, 74e NPO St. Vincent, 80e NPO Dax van Frank Zwiers. Gekweekt uit Zoon “De Toon” Verweij / Castricum met 5-10-15-36-48-77 nat. een der beste fond duiven ooit in Nederland.

Ook hebben we nog 2 rechtstreekse M. Peereboom o.a. uit de superduivin “621” deze won 2x 1e Fondclub Noord-Holland met o.a. 12e Nat. Marseille ZLU Duivinnen 2009, 4e Nat. Marseille ZLU 2010 (1e Nat. Duivinnen) en 138e Nat. Marseille 2011. Hier dus de top van de top!.


Go to the auction

meer lezen
The Ludo Claessens Special


In deze veiling vinden we het beste van het soort Ludo Claessens, uit de lijn van de “Supercrack 69”, “Witte Vos”, “Late Lange Vos”, “Favoriet”, “Blue Moon” en ga zo maar door!!. Ludo Claessens duiven zijn over de hele wereld bekend en nog steeds van hele grote waarde op mening kweek of vlieghok met de prestaties die ermee gehaald worden. Hier de kans om uit het beste van Ludo te bemachtigen en de volgende te zijn die topprestaties neerzet met zijn beste lijnen.
Ga naar de veiling


meer lezen


The Special Pigeon Auction

Hier hebben we zoals de titel al aangeeft iets “speciaals” in de aanbieding. In de veiling hebben we een rechtstreekse August Jansen uit Beerse uit 1e Asduif Jaarlingen x sister “Olympiade”, een dochter uit “Lichte Frederik” Leo Heremans vader van 1e Nat. Asduif WHZB ’10, 3x 1e Olympiade Asduif ’13 enz….

Verder nog een tweetal uit de beste lijnen van Leo Heremans en Gaby Vandenabeele.

Ga naar de veiling

meer lezen
The VIP-Auctions


De titel van deze veiling geeft al aan dat we hier te maken hebben met iets “speciaals”. Zo vinden we hier een rechtstreekse Peter Jansen, Kleve (D) uit kleinzoon “Kannibaal” & “Bonny & Clyde” x kleindochter “Bonny & Clyde”.

Verder hebben we nog 2 duiven uit het beste van Embregts-Theunis o.a. uit top vliegers “Toprocket” o.a. 8e NPO/Nat Sens 14.457 dv x “Space Girl” 3e Nat/NPO Sezanne 12.647 dv.

Dit zijn enkele voorbeelden van het aanbod in deze VIP veiling.
Ga naar de veiling

meer lezen


The A. van Daalen en Zn.

In deze collectie hebben we een groep afkomstig van A. van Daalen en Zn uit Sint Jansteen. En we hebben hier te maken met duiven die allemaal op de vluchten hebben laten zien prijs te kunnen vliegen. Het duivenbestand bestaat uit duiven van C. Schroevers, Benny Steveninck (Lijn “Chipo”), Jacob Poortvliet, Gaston de Wouwer en Op de Beeck – Beatens. Stuk voor stuk klinkende namen die al jarenlang aan de (inter)nationale top staan. Met deze is een mooie combi gemaakt met goede duiven tot eindresultaat.

Ga naar de veiling

meer lezen
Georg Agnes Part 2


Hier een kleine groep afkomstig van Georg Agnes uit het Duitse Emlichheim.
Hij bied een aantal duiven aan met hele fijne komaf.

Zo vinden we een aantal 100% Anton Ruitenberg duiven uit de lijnen van super-kweker “781”, Dochter “Rudy”, “New Bliksem” Gaby Vandenabeele en uit de super duif “Yvan” van Gebr. Herbots. Aangevuld met duiven uit het beste van Leo Heremans en A. Eijkelkamp uit de snelste duif van Nederland 2015 met o.a. 1e – 8371dv, 1e – 2011dv, 3e - 2314dv etc….

Een geweldige kans op versterking voor u.


Go to the auction

meer lezen


The Geveart – Lannoo / Pappens Auction

Hier een gecombineerde groep uit het beste van Gevaert – Lannoo uit het Belgische Deinze en Jan Pappens uit Zwalm-Hundelgem. In de afstamming van deze duiven vinden we aan de ene kant veelal duiven van Gaby Vandenabeele uit de bekende lijnen als “De Bliksem” aangevuld met duiven van Rik Cools en Benny Steveninck. Anderzijds de duiven van Jan Pappens uit bewezen vliegduiven die kop kunnen vliegen op provinciaal en nationaal gebied en uit de lijnen van zijn allerbeste zoals de crack “Willy” de stamdoffer van het hok die zelf 5x de 1e vloog en al 12 rechtstreekse 1e prijswinnaars uit voort komen.
Ga naar de veiling

meer lezen
The Kas Meijers Special


Hier een veiling gebaseerd op het beste van het hok Kas en Karel Meijers, Oud Ootmarsum. Zij worden ook wel het bijhuis van Leo Heremans genoemd met de vele rechtstreekse duiven die zij van Leo bezitten.

Daarnaast zijn er nog duiven aanwezig uit het beste van Stefaan Lambrechts en Marcel Wouters wat er al jaren voor zorgt dat zij en vele andere kettinguitslagen maken met duiven afkomstig van deze topcombinatie.

Ga naar de veiling

meer lezen
Podium der Grootmeesters wilt u iets vragen……

Sinds het seizoen van 2016 is het “Spoor der Kampioenen” begonnen aan een nieuwe manier van verslaggeving, hierin worden niet alleen de goede duiven in beeld gebracht, maar er word nog een stapje verder gegaan met de liefhebber “achter” de goede duiven en dit alles met name “per weekend” zoveel mogelijk onder de aandacht brengen. En die aandacht die aan de liefhebbers word geschonken bleek een schot in de roos te zijn, de reacties waren zeer positief en dat heeft ons doen besluiten om deze manier van verslaggeving om te zetten in een echte competitie met alles wat daar bij hoort. ...

meer lezenGPS-CHAMPIONS STELT ZICH VOOR!!!

Een tijdje terug is het idee ontstaan om iets nieuws uit te werken als nieuwe input in de sport..... wat uitgemond is onder de noemer: "GPS-CHAMPIONS" en het idee is het maken van een prachtig exclusief naslag in de grootste oplage ter wereld (25.000 exemplaren!)

En u kunt hieraan meedoen!!!

Wat krijgt u bij een eventuele deelname daarvoor terug?
- Een geweldig naslagwerk van zeer hoge kwaliteit.
- Grote Naamsbekendheid wereldwijd.
- Volledig in het Engels en het Chinees
- De grootste oplage ter wereld, 25.000 exemplaren.
- Volledige ondersteuning voor de deelnemers via GPS-Champions site, GPS-Auctions site, Facebook, Het Spoor der Kampioenen en onze GPS-Nieuwsbrief.
- Ondersteuning via ons Internationaal netwerk w.o. maar liefst 26 agenten die actief zijn voor GPS.
- Promotie via alle internationale beurzen in Europa & Azie
- Mogelijkheid tot het veilen van duiven via onze site.
- Offline ondersteuning voor het verhandelen van duiven wereldwijd.
...

meer lezenVolg GPS-Auctions
Facebook

Betaal mogelijkheden


GPS-Auctions is onderdeel van
GPS Europe website