Taal Dutch Flag English Flag Chinese Flag Other Flag
Home


Jan vd Pasch en dochter

Zonder twijfel de meest bekende programma speller iut de provincie Limburg.
Jan staat samen met zijn dochter Leanne al decennia aan de top van de nationale duivensport met nationale asduiven, olympiade duiven en nationale kampioenschappen als gevolg. Bij GPS zijn we trots dat we u een tweetal veilingen mogen presenteren met rechtstreekse duiven van de grootmeester uit Grubbenvorst. In deze tweede veiling komen de jonge duiven 2016 aan bod. Zeer talentvol kweekpotentieel direct gefokt uit het sterrenensemble van Jan vd Pasch & dochter. Sla uw slag en maak uw droom van een nationale asduif waar.


Go to the auction

meer lezenvan Essen / van de Matten Auction


Peter van Essen en Gerard vd Matten hebben sinds enkele jaren de handen in een geslagen en hebben samen een kweekhok waaruit beide kunnen putten. Beide liefhebbers spelen zelfstandig op de marathon vluchten waarbij de nadruk ligt op de ZLU vluchten. Dat beide heren enorm succesvol zijn is algemeen bekend. Peter staat in zijn omgeving bekend als een Barcelona specialist, niet gek als je al diverse ereprijzen op deze internationale klassieker hebt gewonnen. Gerard geniet vooral bekendheid door de super prestaties onder Gebr. Vd Matten en later met wonder duif “Marmelda” of zoals deze superduif nu heet “Olympic marathon Queen”. Samen en ook apart presteren deze heren dus zeer sterk. In deze veiling bieden ze een schitterende selectie aan van duiven aan uit hun kweekstal, een schitterende kans om op de marathon een flinke stap voorwaarts te zetten.


Go to the auction

meer lezenComb. Sijbesma & Klaver

In deze veiling bieden de combinatie Sijbesma & Klaver een selectie aan van 10 duiven die geschikt zijn voor vluchten van 100 tot 700km. Deze talentvolle kweekduiven komen rechtstreeks van o.a. de asduiven kweker Rik Cools, Cees Schroevers, Martin van Zon en daarnaast ook nog enkele uit de eigen top-racers. Al met al een mooie veiling voor wie op de valreep nog een versterking zoekt.


Go to the auction

meer lezenMenne und Tochter Auction !!!

Deze Duitse fondcombiatie van vader met zijn dochters staat aan de top van de Duitse marathon scene. Op hun palmares staan al diverse nationale en internationale overwinning waaronder ook de 1e internationaal Barcelona. In deze veiling bieden we een collectie rechtstreekse Menne duiven aan. Rechtstreeks uit het hart van de stam dus ook uit nationale winnaars.

Deze duiven worden aangeboden door GPS-Auctions.

Go to the auction

meer lezenWilfred zur Lowen

Deze Duitse liefhebber biedt met enige regelmaat duiven van een speciale afkomst aan op onze website. Ook in deze veiling vinden we weer enkele duiven met een geweldige afkomst. In deze veiling onder andere super inteelt producten naar de wereldberoemde "Kaasboer’ van de vermaarde Gaston vd Wouwer. Tevens kleinkinderen van de “Bliksem”, stamvader op het hok van Gaby Vandenabeele, grijze zuivere van loon duiven via de gekende lijnen van "Silver Shadow' en "Rominger" van H& E Eijerkamp.


Go to the auction

meer lezen-The Rolls Royce Auction-


Het automerk Rolls Royce is bekend over heel de wereld als een zeer exclusief automerk, geen auto waar er miljoenen van zijn maar iets speciaals. Hetzelfde kan gezegd worden voor de duiven die in deze veiling worden aangeboden. Denk hierbij o.a. aab:
- “Atilla”, top-racer bij de comb H&L van Es met
- Volle broer van top-racer “Steffi” , rechtstreeks van Stefaan Lambrechts
- zoon van het superkoppel “283” x “de 60” , rechtstreeks Peter Janssen


Go to the auction

meer lezen*** The Long Distance Auction ***

Zoals de naam van de veiling reeds doet vermoeden verkopen we in deze veiling duiven die uitermate geschikt zijn voor de marathon vluchten. Duiven allen van top afkomst met vaak nationale en internationale topduiven in de afstamming. Een klein voorbeeld is de rechtstreekse zoon van de legendarische Paarsborst met 1 nationale overwinningen maar ook rechtstreekse van de grote Belgische legende George Carteus.


Go to the auction

meer lezenThe Special Allround auction


Een veiling met duiven voor alle disciplines binnen de duivensport, of je nu graag het programma speelt of een marathon specialist bent, dit is de veiling die je moet volgen.
Een kort resume van duiven in deze veiling:
- Rechtstreeks Batenburg-vd Merwe, dochter van “New Remy”, 1st nat Barcelona
- Rechtstreeks Leo Heremans, uit broer super-racer “Nieuwe Olympiade”
- Rechtstreeks Leo Heremans, uit zus super-racer “de Jan”
- 3 rechtstreekse van fenomeen Peter vd Merwe direct uit toppers.


Go to the auction

meer lezenReinhard Grab

In deze veiling biedt Reinhard een selectie jonge duiven aan uit zijn kweekstal.
Onder deze duiven o.a. een halfbroer en zus van de “Olympiade 337”, super-racer 2e olympiade duif midfond in Brussel 2017. Veel van de aangeboden duiven zijn gefokt uit het soort van de grote Belgische kampioen Gaby Vandenabeele aangevuld met die van Gunther Prange en Rik Cools.


Go to the auction

meer lezenKoen van Roy

Koen staat bekend om zijn drive om de allerbeste duiven te hebben en te kweken. Zo haalde hij duiven uit alle toppers van Gerard Koopman, kocht de Turbo Magic van Pieter Veenstra en haalde kinderen nat internationaal gekende superduiven als de “Harry”, “Olympiade 003” , “Kannibaal” en de “Lucky 848”. In deze veiling bieden we een selectie jonge duiven 2016 aan direct uit deze geweldige aankopen. Een ware kans om iets van deze geweldige bloedlijnen op het hok te krijgen.


Go to the auction

meer lezen


Bonnenverkoop P.V. de Adelaar, Harkema

Bonnen:

1.Tjeerd en Jouke Elzinga, Harkema
2.Rik en Jan Hermans, Pulle (B)
3.Willem de Bruijn, Reeuwijk
4.Jan Hooymans, Kerkdriel
5.Gerard Koopman, Ermerveen
6.Co en Piet Verbree, Putten
7.Bart Geerinckx, Wommelgem (B)
8.Wopke Spinder, Harkema
9.Comb. Van Wanrooij, Geffen
10.Pipa Elite Center, Knesselare (B)
11.Batenburg/ van der Merwe, Klaaswaal
12.Tjipke en Auke Bosma, Buitenpost
13.Johan en Janita Hamstra, Drogeham
14.Andre en Bert Leideman, Hardenberg
15.Henri en Wilma van der Linde, St. Jans Klooster
16.Frits en Wytse Mantel, Bergum
17.Team GPS, Elshout
18.Kees Nijeboer, de Pollen
19.Bakker, Veenendaal
20.Jippe en Sible Kees Broos, Drogeham
21.Combinatie Atema, Noardburgum
22.Fernand en Koen Marien,Tielen
23.Theo Boelens ,Leeuwarden
24.Arie Dijkstra, Oudwoude
25.Sjoerd Weening, Harkema


Op de bonnen en duiven kan worden voorgeboden op GPS-AUCTIONS tot vrijdag 24 maart 21.00 uur.

Ze worden finaal toegewezen op zaterdag 25 maart, start verkoop 17.00 uur in het nieuwe verenigingslokaal, Fûgelkamp 6 te Harkema (Fr.)

Dezelfde middag wordt het nieuwe lokaal feestelijk geopend waarbij u vanaf 15.00 uur van harte welkom bent !Go to the auction

meer lezenThe Super Speed auction

Een veiling welke de focus helemaal heft gelegd op de programma vluchten van 100 tot 600km. In deze veelzijdige veiling rechtstreekse duiven van Henk Scheffel, een dochter van “Gerardus”, een rechtstreekse van Hermans-Hoekstra, kleinzoon van de legendarische “Olympic Solange” een van de allerbeste vlieger in de Nederlandse historie en eveneens een top kweker. Ook in deze veiling rechtstreekse van Nico en Ivo van veen, Marina vd Velde en combinatie Poelman. Top kwaliteits duiven voor de vitesse en midfond.


Go to the auction

meer lezenVolg GPS-Auctions
Facebook

Betaal mogelijkheden


GPS-Auctions is onderdeel van
GPS Europe website