Taal Dutch Flag English Flag Chinese Flag Other Flag
Home

Dutch Masters

In deze veiling slechts 1 duif.
Een duif speciaal gefokt voor de eendaagse fond vluchten.

Zijn vader is een broer van “Olympic Home Alone”, 1e asduif Olympiade en teven 1e nationale asduif dagfond bij Braad- de Joode. Zijn moeder is dochter van de “Gladiator”, winnaar 1st NPO Etampes 7.256d en 2e NPO Orleans 8.300d

Superieure bloedlijnen voor de vluchten tot 700km

Go to the auction

meer lezen


Eddy van der Pijl

Een veiling met top materiaal voor het snelle werk.

-Rechtstreeks H&E Eijerkamp uit de Heremans-Ceusters bloedlijnen, kleinkind van “Peter”, 2e nat asduif snelheid.
-Rechtstreeks H&E Eijerkamp uit de beste bloedlijnen van grote kampioenen als Dirk van Dijck, Gerard Koopman en de eigen snelle Eijerkamp-Janssen duiven.
- Rechtstreeks Anneke en Pierre Faes, een inteelt product naar de wereld beroemde “Di Caprio” van Leo Heremans.Go t...
meer lezen


Henny Jansen

In deze veiling bied Henny maar liefst 15 duiven aan van het super snelle Leo Heremans soort.
De afstamming van deze aangeboden duiven zijn goed gevuld met de iconen die Leo Heremans wereld beroemd hebben gemaakt. Duiven zoals de “Olympiade 003”, 2e Olympiade duif KBDB en later een bewezen superkweker. “De Jan”, meervoudig top 3 winnaar in diverse asduiven competities. “de Euro”, 1e int asduif WENC op de vluchten tot 400 km.

De veiling is een snoepwinke...
meer lezen


GPS: De Saer & Vandenabeele

2 van de grootste kampioenen van Belgie. De meester en de leerling zou je kunnen zeggen.
Gaby Vandenabeele, bij leven al een legende, wat zijn duiven in de afgelopen decennia hebben gepresteerd is veel te veel om op te noemen. Ook op het hok van Rudi de Saer zijn het de duiven van Gaby die het mooie weer maken. Inmiddels is Rudi zelf ook een grote kampioen met diverse nationale overwinningen en nationale kampioenschappen.

In deze veil...
meer lezen


Leo van Rijn

Jaar na jaar weet deze grote kampioen zich in de kijker te spelen. Al vele duifkampioenen, kampioenschappen in groot verband en teletekstnoteringen volgden elkaar op. Leo bouwt al ruim 40 jaar aan een ijzersterke duivenkolonie en haalt zelden wat bij. Zijn eigen stam is erg goed en als je wilt weten hoe goed een hok echt is, dan moet je altijd kijken naar de referenties. De duiven van Leo doen het in heel Europa goed en dat is toch wel de graadmeter van een tophok. Ook het ...
meer lezen


Hans de Vos

Van Hans hebben we 6 duiven te koop uit de beste Zeeuwse bloedlijnen. In deze veiling diverse rechtstreekse van teletekstkanonnen Gebr. Scheele. In deze duiven vinden we veelal het illustere “Superkoppel” terug. Naast deze rechtstreekse Gebr. Scheele duiven heeft Hans er ook 2 prestatie duiven van hem zelf aan toegevoegd. Een mooie collectie duiven voor vluchten tot 700km.
Go to the auction

meer lezen


Marathon Stars

Een veiling voor de liefhebber van de verre vluchten. De duiven in deze veiling zijn uitermate geschikt voor vluchten tot 1000km en stammen af van de beste lijnen die in de Nederlandse en Belgische fondsport te verkrijgen zijn. Duiven rechtstreeks van Verweij- Castricum, Gebr. Hagens, Ben Roodbeen, Peet en Paloma Solleveld, gebr. Bras en Twan Bongers om maar een paar namen te noemen.

U wil ook furore maken op de vluchten van de lange adem? Kijk dan snel in deze...
meer lezen


Leon Jeucken deel 1

Leon heeft besloten een zeer groot deel van zijn duiven te verkopen. Op GPS zullen we dit duivenbestand verdelen onder 3 veilingen waarvan nu deel 1 is gestart. Leon staat bekend om zijn collectie zuivere Gebr. Janssen duiven, dit legendarische ras is nog steeds verantwoordelijk voor vele successen in binnen en buitenland. In deze veiling diverse zuivere Janssens aangevuld met 2 rechtstreekse van de grootmeester uit Vorselaar Leo Heremans.


Go to the auction

meer lezen


Weijers specials

In deze veiling 4 duiven van verschillende afkomsten met als overeenkomst dat al deze duiven uitermate geschikt zijn voor de vluchten tot 700km. Enkele duiven uit deze veiling zijn:

- Broer “Fabio”, winnaar 1st NPO-Z Ablis 2008, 3rd NPO-Z Gien 2008
- “Claasje”, 100% Ludo Claessens van de lijn “Jonge Supercrack”
-“Zoon Darco”, 1st Noyon 1.845, 1st Dourdan 405 kruising Meulemans x Stichelbaut
- “Bourgesman 05”, 100% Flor Vervoort lijn van “Fi...
meer lezen


GPS: Ron Gielesen

De “Combinatie W + R Gielesen” op de uitslagen van Afd. 12 / Kuststrook staat voor vader Wim en zoon Ron Gielesen ... en zij beoefenen sinds 1999 gezamenlijk de duivensport. In 2008 werden zij 1e generaal kampioen van de afdeling om vervolgens in 2009 het dunnetjes over te doen en het 3e generaal kampioenschap te winnen. Nu in deze veiling 5 duiven uit hun formidabele duivenstam die met zorg is opgebouwd met duiven van de toenmalige combinatie Van Rijn/Meeder, Comb. Kam...
meer lezen


Neem nu een abonnement op “Het Spoor der Kampioenen”

Al 12 jaar informeren wij onze lezers over onze prachtige hobby en ieder jaar proberen wij dit blad te verbeteren. De afgelopen jaren door wijlen Jan de Jongh en Gerrit van Eikenhorst en nu mag ik het voortouw nemen. Voor de toekomst voorzien wij vernieuwingen op steeds meer inhoudelijke artikelen waarin kennisoverdracht over onze sport centraal staat. Thema’s die hierbij aan de orde komen zijn:

* Voeding, voedingssupplementen en...
meer lezen


At the right - topside of this website you'll find 4 flags for languages.

When you click at the yellow flag,
you will see a 'drop-down' screen.
In that screen you can find your own language and the website will be translated to your own language.

Please note that the translation is not Always 100% correct.
meer lezenVolg GPS-Auctions
Facebook Twitter

Betaal mogelijkheden


GPS-Auctions is onderdeel van
GPS Europe website
Algemene links