Taal Dutch Flag English Flag Chinese Flag Other Flag
HomeThe Frank Zwiers Special Part 1


Veni, Vidi, Vici of in andere woorden van toptalent naar Nationale Vedette in slechts 4 seizoenen.
Vanwege een verhuizing zonder mogelijkheid om de duiven over te wennen werden de vliegduiven van Frank geveild. Een ongekend succes veiling welke een gemiddelde haalde van €1596,!!..

Inmiddels zijn de behaalde resultaten van Frank bekend maar niet alleen op eigen adres presteren deze duiven geweldig. Een overzicht van referenties:

4e beste jaarling marathon 2016 PIPA Ranking (3 prijzen)
2e NPO Bergerac
9e Nationaal Agen ZLU
9e NPO Orange (ochtendlossing)
10e NPO Orange (ochtendlossing)
11e NPO Perigueux
15e NPO Cahors
15e NPO Albi
23e NPO Aurillac
25e NPO Orange (ochtendlossing)
26e NPO Bergerac


Dat duiven op je eigenhok presteren is natuurlijk al geweldig maar als er op andere hokken ook successen mee behaald worden bevestigd dat eens temeer dat je kwaliteit op de hokken hebt. In deze veiling de kans om rechtstreekse van Frank Zwiers aan te kopen, met o.a. een direct kind uit zijn “Amber” 1e Nationaal Dax 4616 duiven….. 100% kwaliteit!!


Go to the auction

meer lezen
The Jos Pepping Collection Part 2


Een veiling speciaal voor de marathon liefhebbers met het beste van Jos Pepping, in dit 2e deel vinden we diverse nazaten van zijn topduiven als zijn “Waggeltje” deze vloog de 23e en 83e Nationaal Barcelona, “De Teun” 4e Nationaal St. Vincent, “De Stien” 2e Beste duif Noord Holland ’08 met 15, 17, 30, 42 en 53 Nationaal en natuurlijk zijn welbekende “De Scherpe” die de 5e nationaal St. Vincent won tegen 6052 duiven en de 6e Nationaal Montauban 6526 duiven.


Go to the auction

meer lezen
The Volmar-Rupprecht Auction.


Alleen het beste is goed genoeg, dat geld zeker voor de Comb. Volmar – Rupprecht zij willen alleen gaan voor het beste van het beste en dat vonden zij bij o.a. Gaby Vandenabeele en Pieter Veenstra.

In deze collectie duiven vinden wij diverse nazaten uit het beste van deze twee tophokken, “Bliksem”, “Mr. Magic”, “Wittenbuik”, “Golden Wing”, “Mr. Blue”, “Da Vinci” allemaal namen die in de duivenwereld bekendstaan als absolute topduiven. In deze veiling nu de kans om uit deze toplijnen / duiven iets te bemachtigen.


Go to the auction

meer lezen
The Best of Belgium


Belgie, de bakermat van de postduiven sport zoals we dat kennen, zeer bekend om zijn legendarische liefhebbers als gebr. Janssen, Louis van Loon en vele meer. Ook heden ten dage zijn veel liefhebbers er nog van overtuigd dat in Belgie de beste duiven ter wereld.

Deze duiven zijn afkomstig van het hok genaamd: “Best of Belgium” en op deze hokken vinden we duiven afkomstige van o.a. ook Nederlandse tophokken…. Zoals een direct zoon van “De Narbonne” 1e National Narbonne 3773 duiven, 2e Internationaal tegen 14.457 duiven van Batenburg & V.d. Merwe en kleinkinderen van “Rainbow Warrior” Jan Polder.

Dit is echt iets voor de fond specialisten.


Go to the auction

meer lezen
The Super Stars


De naam van deze veiling geeft eigenlijk al aan wat voor soort duiven hier onder de hamer komen. Het is een kleine veiling maar met zeer hoge kwaliteit in de aderen. Het draait om goede duiven om tot super prestaties te komen, misschien vind u hier waarnaar u al een tijdje aan het zoeken was.

We hebben 1 rechtstreekse Comb. Van Wanrooij doffer uit de supers “Pinokkio” o.a. 1e Nat. Gueret 7681 duiven x “Laura” o.a. 2e Pommeroeul 28000 duiven en ook 2 uit een super koppeling tussen de “
Super Blue” M. Sangers x “Lana” Daan Besseling.Go to the auction

meer lezen
The Dr. Brockamp Collection


Dr. Brockamp bekend als een goede duivendokter uit Duitsland, maar misschien nog meer door zijn duiven en prestaties die hij geleverd heeft in de loop der jaren.

Duiven als de “Euro Diamond” 1e Olympiade duif Cat. E Oostende 2007 en de “Marseille King” 1e Int. Marseille 13.930 dv zijn duiven waar we allemaal van dromen naast dat het super vliegers waren was de na kweek van deze duiven geweldig. In deze groep duiven vinden we een 11 tal duiven met nazaten van deze twee toppers.


Go to the auction

meer lezen
The Bart Geerinckx Special Part 2


Geerinckx duiven zijn over de hele wereld bekend en ook worden er wereldwijd super prestaties neergezet met deze krachtpatsers…. duiven als de “Gladiator” 3e Nat. Asduif KBDB Halve Fond en 2e Olympiade duif snelheid Porto en daarnaast een ware super kweker zijn duiven waar een ieder plaats heeft op zijn of haar hokken en wat te denken van de superkweker “Wittekop Sylvester” in dit tweede deel zijn van deze twee toppers diverse nazaten te vinden, dus wie vooruit wil hier de kans.


Go to the auction

meer lezen
The Ferrari Auction


Het automerk Ferrari is bekend over heel de wereld en het straalt klasse en exclusiviteit uit. Hetzelfde kan gezegd worden voor de duiven die in deze veiling worden aangeboden.

Denk hierbij o.a. aan:
- “NL10-772” Rechtstreeks Anton Ruitenberg, uit superkweker “De 781” (Zoon “Bliksem”) x dochter “Bliksem” Gaby Vandenabeele.

- “NL13-408” Rechtstreeks Jan Hooymans, uit dochter wereldberoemde “Harry”

- “NL14-718” Rechtstreeks Gebr. Scheele met DNA, Halfbroer “Hero” 1e Nat. Chateauroux 16.847dv.

- “B15-407” Rechtstreeks B. & L. Geerinckx met DNA.Dochter uit 2 nationale winnaars “Luc” & “Just Wait”


Go to the auction

meer lezenSchrijf je nu in voor de Pattaya International Pigeon Race


In januari vond de allereerste editie van de Pattaya International One Loft Race plaats. Wie wenst deel te nemen aan de tweede editie van deze exotische wedstrijd, die intussen ook tot FCI-race omgedoopt werd.

Wat meebrengen?
Inentingsattest, eigendomsbewijzen en pedigrees van de aangeleverde duiven.
Gelieve het inschrijvingsformulier zo volledig mogelijk reeds in te vullen en afgedrukt mee te brengen....

meer lezenVolg GPS-Auctions
Facebook

Betaal mogelijkheden


GPS-Auctions is onderdeel van
GPS Europe website