Taal Dutch Flag English Flag Chinese Flag Other Flag
HomeTop veiling van Henk de Weerd Collection Part 1

Wie kent Dr. Henk de Weerd niet ?? Overal ter wereld komt je de producten van Belgica de Weerd tegen en ook de duiven van Dr. de Weerd Pigeons duiken op in stambomen van vele topduiven. Henk de Weerd is een gepassioneerd verzamelaar van topduiven, alleen het beste is goed genoeg voor het kweekcentrum Dr. de Weerd Pigeons en zo worden de duiven ook heden ten dage geselecteerd volgens de methoden van de legendarische Piet de Weerd.

Nu op GPS-Auctions worden er een aantal duiven rechtstreeks van het kweekcentrum Dr. de Weerd Pigeons aangeboden. Het is een unieke kans om te putten uit deze bron van superduiven voor alle disciplines binnen de duivensport. In deze eerste veiling worden kinderen aangeboden uit topkweker “Jonge Bliksem”, een bewezen zoon van de legendarische “Bliksem” van Gaby Vandenabeele. Kinderen van “de Jonge Bliksem” presteren geweldig met o.a. een 6e NPO Bourges 14.020d., 16e NPO Argenton 7.638d. en 32e NPO La Souterraine 5.576d. Naast de topkweker “Jonge Bliksem” worden er in deze veiling ook duiven aangeboden uit rechtstreekseen zeker ook bewezen Stefaan Lambrechts duiven, rechtstreekse “Kaasboertjes”, Gaston vd Wouwer en nog veel meer. Voor een indruk van de duiven welke op kweekcentrum Dr. de Weerd Pigeons huizen verwijzen we graag door naar:

www.drdeweerdpigeons.com


Go to the auction

meer lezen
The Stars from Belgium

Belgie, de bakermat van de postduiven sport zoals we dat kennen, zeer bekend om zijn legendarische liefhebbers als gebr. Janssen, Louis van Loon en vele meer. Ook heden ten dage zijn veel liefhebbers er nog van overtuigd dat in Belgie de beste duiven ter wereld zitten en jaarlijks trekken veel liefhebbers naar dit land om hun kweekhok te versterken.

In deze veiling 5 duiven van moderne Belgische kampioenen. Zoek maar uit, elke van deze duiven is van edele afkomst en verdient uw aandacht.


Go to the auction

meer lezen
***The Ruitenberg Special***


Het kweken van superduiven is al 60 jaar dé grote passie van de meesterkweker Anton Ruitenberg uit Zwolle. Dat hij met zijn methode en visie op het gebied kweken grote successen boekt is wereldwijd bekend. Met grote regelmaat vinden we in de afstamming van overwinnaars en asduiven de naam van Anton Ruitenberg terug in de stamboom.

Het regelmatig kweken van TOPDUIVEN is een ware kunst, het getuigd van een goede feeling voor duiven, een feeling die Anton Ruitenberg als géén ander in zijn vingers heeft! Anton gaat er in zijn kweek strategie nog steeds uit van de super duif, een duif die geweldig heeft gevlogen en er om bekend staat dit talent door te geven aan zijn (klein) kinderen. Dat hierbij kosten noch moeite zijn bespaard is voor iedereens die zijn geweldige kweekarsenaal ziet meteen duidelijk.

Recent is de stamvader “Wondere Dirk” overleden. Deze super kwekende zoon van de legendarische “Kleine Dirk” heeft de naam Anton Ruitenberg wereld beroemd genaamd en staat aan de basis van een legio aan overwinningen in groot verband.In deze veiling vinden we o.a. nog een rechtstreeks jong uit deze “Wondere Dirk” en diverse nazaten… pak nu je kans.


Go to the auction

meer lezen
Pedro Ruigrok Collection.


In de collectie duiven vinden we duiven voor de marathon vluchten. Met grotendeels afstammelingen afkomstig van Ko van Dommelen, aangevuld met enkele andere duiven met geweldige afkomst…. o.a. een rechtstreekse H. Wijnands & Zoon uit de “04-652” 38e Nat. Perpignan 4719 duiven.

Ga naar de veiling

meer lezen
The J. Cuppen Auction.


Een kleine collectie duiven van originele J. Cuppen, Escharen. We zien duiven uit echte bewezen marathon duiven van de hokken van Dhr. Cuppen. Er zit een zoon van “De Barcelona” van Cor Koning bij die 17e International Primus Interpares Barcelona 2006-2010, Ook kinderen van de “ZK-Crack 2005” 1e ZK Crack 2005, 2e Asduif Overnachting ZK 2005 met o.a. 46e Nat. Marseille, 149e Nat. Dax, 157e Nat. St. Vincent. J. Cuppen, Escharen.

Go to the auction

meer lezen
Wilfred zur Löwen

Deze Duitse liefhebber biedt met enige regelmaat duiven van een speciale afkomst aan op onze website. Ook in deze veiling vinden we weer enkele duiven met een geweldige afkomst. In deze veiling onder anderesuper inteelt producten naar de wereldberoemde ‘019’ van de vermaarde gebr. Janssen. Tevens kleinkinderen van de wereldberoemde “Silver Shadow” van Loon en van de bekende “Kaasboer” van Gaston van de Wouwer.


Go to the auction

meer lezen
The Special Long Distance Auction !!!

In deze veiling zien we een mix aan marathon duiven. Zoals de naam al doet vermoeden zitten er een aantal “speciale’ tussen in deze verkoop. We vinden hier o.a. “De Montelimar” die de 1st. Prov. Montelimar tegen 1554 duiven tevens de 5e Nat. Montelimar 8.232 duiven.
Nog een hele speciale is “Kleindochter Limoges” rechtstreekse Georges Carteus, “Limoges” won o.a. 1e Nat. Limoges, 3e, 12e, 27e Nat. Perpignan.

Dit is maar een klein voorbeeld van de kwaliteit in deze kleine maar zeer fijne collectie duiven.

Ga naar de veiling

meer lezen
The German Night Racers.

Hier een veiling die bol staat met duiven afstammend van het beste wat er in Duitsland te vinden is in de hedendaagse duivensport. De namen Menne & Töchter en H. & P. Brockamp zijn namen die (bijna) iedereen kent als je praat over duiven die geschikt zijn voor de lange adem, zij kunnen kopvliegen op het hoogste Internationale niveau.

Voor u een kans om ook een stap te zetten naar de nationale top afstammend van o.a. deze Duitse top combinaties.

Go to the auction

meer lezen
Wilfried Stiel Special.

Hier een veiling met het allerbeste van het kampioenshok Wilfried Stiel, in deze veiling vinden we enkele oude toppers in combinatie met een jong uit de zelfde lijnen.

In deze veiling zien we o.a:
- “Shakira” zij won o.a. de 86e Nationaal Carcasonne en de 97e Nationaal Pau.
- “De Maasparel” vloog 3x top 65 Nationaal bij de duivinnen.
- “Daquira” bewezen vliegduif en dochter van “De Twister” 30e, 61e en 95e Nationaal.

Dus hier de kans op enkele bewezen marathon duiven met daarbij enkele jonge kampioentjes uit de zelfde lijnen.


Go to the auction

meer lezen
The Jaap van der Graaff Auction


Deze veiling bestaat uit rechtstreekse duiven van Jaap van der Graaff met o.a. de laatste zoon uit zijn “Super 292” met 12x prijs op de overnacht en met een leeftijd van 20,5 jaar een topduif op de hokken van Jaap en wij bieden u dus de kans op de laatste zoon van deze superduif.

Verder vinden we nog duiven van Pedro Ruigrok waar ook het bloed van Jaap van der Graaf veel in vertegenwoordig is…. we vinden nazaten van o.a. “De Neel” 4e Nat. Perpignan maar ook van de “Super 24” 2e Asduif ZLU 2015 en de “De Cas” 1e Internationale asduif Barcelona 2009-2010.


Go to the auction

meer lezen
Result Pigeons.


Een kleine maar absolute topveiling gevuld met duiven die op de vluchten en in de kweek hebben laten zien wat ze waard zijn. Als liefhebber van echte topduiven geniet ik van dit soort veilingen waarbij een koper simpelweg garantie heeft van kwaliteit. Bij het aankopen van dit soort bewezen duiven staat namelijk vast dat de duif de juiste genen bezit om in de kop van de uitslag te vliegen.

Kortom in deze veiling de unieke kans om bewezen kopvliegers en bewezen kwekers aan te kopen.


Go to the auction

meer lezen
M. & S. Kobal


Hier een geweldig aanbod duiven van M & S Kobal, deze sympathieke liefhebbers zoeken altijd naar het beste wat er te krijgen is… en proberen zo geweldige nieuwe koppelingen te creëren.

We vinden o.a. het beste van Jan Hooymans, Gaby Vandenabeele, Pipa Elite Center…. en in de veilingen zitten dan ook nazaten van deze tophokken van duiven als de wereldberoemde “Harry”, “Rudy”, & “New Freddy…… en nog een speciaal jong uit het allerbeste van Batenburg – v.d. Merwe met een inteelt jong naar de “New Laureaat” 1e Int.Nationaal Barcelona 15.382 duiven.

Go to the auction

meer lezen
Re-auction Daniel Heymans


Helaas komt het voor dat bieders in al hun enthousiasme hun hand overspelen tijdens een veiling. Het komt dan voor dat deze bieders niet kunnen voldoen aan hun financiële verplichtingen.
Bij GPS-Auctions proberen door in contact te blijven altijd te zorgen dat alles alsnog correct word afgehandeld echter vaak word het contract eenzijdig verbroken. Hoewel we onze nieuwe aanmeldingen zorgvuldig screenen is een 100% zekerheid nooit gegarandeerd. In dit geval worden de duiven aangekocht door dhr. Heymans opnieuw geveild nadat dhr. Heymans zelf heeft aangegeven niet meer aan de financiële verplichtingen te kunnen voldoen. In deze gevallen worden de accounts geblokkeerd en worden de namen gepubliceerd op de blacklist.


Go to the auction

meer lezen
LET OP: VEIING LOOPT NU AF OP ZATERDAG 22-04-2017 om 16:30 uur.

The Hooymans Collection


Super “Harry” dynasty, unieke kans op een kind van het fenomeen “Harry”
- 1e nationale asduif eendaagse fond
- 1e Blois 37.728 d.
- 1e Chateauroux 22.340 d.
- 3e Chateaudun 21.520 d.
- 6e Morlincourt 4.418 d.

In deze veiling unieke duiven zoals:
- Een directie dochter van “Harry” x “Kleinkind Harry”
- Een uit broer “Harry” x zus “Cavendish”
- Zoon uit “James Bond” volle broer “Harry” x “Willemien” = Dochter “Harry”
- Dochter uit “Beauty Harry” superkweker vader van “Max” 1
e Nationale asduif Jong Pipa & Super vlieger “New Harry”
- Zoon “Inbred Harry” inteelt “Harry”. “Harry” x “”Doutzen” Zus “Harry”

Een unieke kans om iets uit deze van deze wereldberoemde bloedlijn aan te kopen.

Een unieke kans om iets uit deze van deze wereldberoemde bloedlijn aan te kopen.


Go to the auction

meer lezen
Ko van Dommelen Collection Part 2


Ko van Dommelen al jaren de grote kampioen op de populaire ZLU vluchten. Elk jaar goed voor de nodige vazen en prestigieuze podiumplaatsen. Duiven die Ko van Dommelen wereldberoemd maakten zijn de legendarische “Paarsborst” die 2x een 1e nationaal won, hij werd gefokt uit de “Ultieme” de stamdoffer en eveneens vader van super-crack “Parra Negra”. De “Bulldozer” een duif zoals Ko er maar 1 in zijn carrière heeft meegemaakt.

De “Bulldozer” won als jaarling de 1e nationale asduif ZLU titel met 2x top 10 op de internationale ZLU vluchten, daarna vertrok hij voor een vermogen naar het verre oosten. Een andere duif van zeldzame klasse is ook de “De Zwarte Elastieken” deze klasbak werd gekoond tot 1e Nationale Asduif Marseille ZLU ’06-09.

In deze veiling (klein)kinderen van: ‘De Zwarte Elastieken”, “De Ultieme”, “De Rochelaar” en veel meer, een geweldige aanbieding!!


Go to the auction

meer lezen
The SG Kröger-Schumacher Auction


Deze combinatie heeft voor een vermogen de laatste jaren geïnvesteerd in duiven. Zo bezitten ze 11 kinderen van de wereldberoemde “Harry”, 7 kinderen “Rudy”, 5 kinderen “Olympiade 003”, ect., ect. Van alle tophokken en topduiven in Nederland en België werden duiven gehaald.

U krijgt nu de kans om iets te bemachtigen van deze geweldige duiven.


Go to the auction

meer lezen
Schrijf je nu in voor de Pattaya International Pigeon Race


In januari vond de allereerste editie van de Pattaya International One Loft Race plaats. Wie wenst deel te nemen aan de tweede editie van deze exotische wedstrijd, die intussen ook tot FCI-race omgedoopt werd, vindt hier alle informatie rond de inzameldata.

Beste duivenliefhebber,
Alvast bedankt voor jullie interesse in deze prachtige one loft race, die voor de 2de editie al van start kan gaan als een FCI race!
...

meer lezenVolg GPS-Auctions
Facebook

Betaal mogelijkheden


GPS-Auctions is onderdeel van
GPS Europe website