Taal Dutch Flag English Flag Chinese Flag Other Flag
Home

Best of Germany

Het is al lang geen geheim meer dat in Duitsland geweldige duiven zitten. Geen enkel land domineert de eenhoksraces zoals deze natie. De duiven die deze successen behalen voor onze oosterburen zijn vaak gefokt uit de beste lijnen van de beste Belgische en Nederlandse liefhebbers. Ook in deze veiling toppers gekweekt door Duitse kampioenen met veelal bloedlijnen van wereldberoemde liefhebbers en duiven als Bliksem van Gaby Vandenabeele, Fieneke 5000 van Vervoort en de...
meer lezen


The Best of the UK

In deze veiling 3 duiven van 2 tophokken van het verenigd koninkrijk.
2 van deze duiven kommen van Premiers Stud, de andere van topformatie Dutch Masters

Koop 1: kleindochter “Super Million”, 2e nat asduif idfond KBDB
Koop 2: 100% Geerinckx, kl.d. “Iron Lady”, 1e Chateaurouc 2.611, 2e La Souteraine 4.778, 3e Argenton 5.756p
Koop 3, kleinzoon “Olympic Home Alone”, 1e olympiade duif eendaagse fond

Super bloedlijnen nu in...
meer lezen


Belgian Superstars

Deze veiling bestaat uit duiven afkomstig van de parels uit de Belgische duivensport.

Maar liefst 4 rechtstreekse van Dirk van Dijck, de man van de welbekende Kannibaal en Rambo, één van de liefhebbers wiens duiven een heel dikke stempel drukken op de hedendaagse toppers. En , de gekende liefhebbers Van Eynde-Goovaerts die zeer succesvol zijn met hun “Van de Wouwer’ duiven


Go to the auction

meer lezen


Frits van Duin,

Een veiling voor de mannen van de lange adem. Echte marathon duiven gefokt uit het beste van nationale iconen als bijvoorbeeld Nico Volkens, IJsbrand kaptein en Sam de Jong. Frits heeft zijn carrière bekroond met de 1e nationaal Tarbes 2013,

in deze veiling diverse duiven die nauw verwant zijn aan deze nationale winnaar.


Go to the auction

meer lezen


The Platina Auction 2

Deze veiling vernoemd naar een van de meest waardevolle metalen op aarde bevel een kleine selectie duiven met super afstamming. Deze duiven zijn zeer bruikbaar om in te kruisen met uw eigen soort om daarmee uw resultaten te verbeteren. De bloedlijnen van deze geweldige duiven gaven aan dat ze zeer geschikt zijn voor wedvluchten van 100 tot 600 km.

- Rechtstreeks H&E Eijerkamp, van hun Heremans-Ceusters duiven
- Inteelt naar de super-racer/kweker “B...
meer lezen


Specials from Team GPS

Team-GPS, een naam die staat als een huis als het gaat om top kwaliteit duiven. Op het kweekhok is alleen maar plaats voor het allerbeste wat er in België en Nederland te vinden is. Het is dan ook logisch dat deze duiven afgelopen jaren geweldig hebben gepresteerd op de vluchten met vele overwinningen en kampioenschappen als resultaat. In deze veiling 6 jongen 2014 rechtstreeks uit het kweekhok met een afstamming om van te watertanden.

- klk “James Bond”, Van...
meer lezen


The Best from Friesland

Een veiling met 6 duiven van geweldige afkomst. Wat te denken van een dochter en een halfzus van superduif “Mr. Right”, 1e asduif WELC vitesse, 1e nat asduif vitesse/midfond TBOTB van olympiade gangers D&P Soepboer. Van Comb Atema een zoon van hun “Super 53”, olympiade duif allround 2007.

In het kort een veiling bomvol met topkwaliteit duiven uit Friesland!


Go to the auction

meer lezen


Alan Karaahmetovic

Een kleine zeer selectie van topduiven. 2 rechtstreekse H& E Eijerkamp, o.a. uit “Kain” topvlieger en kweker, winnaar 1,2,5 tegen gemiddeld 7.500 duiven en vader van 1,3,3 NPO tegen 8.000 duiven, een kleinkind van “Che” en een kleinkind van de wereldberoemde “Harry” de wonder vlieger van Jan Hooijmans.


Go to the auction

meer lezen


Specials from Pieter Veenstra

De Pieter Veenstra duiven zorgen elk jaar weer voor klinkende successen op eigen hok maar ook op andere hokken. De “Mr. Blue“ dynastie heeft nog lang zijn einde niet bereikt en zorgt voor verbluffende resultaten wereldwijd.

In deze veiling een kleinzoon van de geweldige vlieger/kweker "Mr. Blue”, en een kleindochter van de superieure “Dolce vita”


Go to the auction

meer lezen2 Fixed Original Vandenabeele pigeons.

Gaby Vandenabeele, bij leven al een legende in de duivensport, wat deze man al heeft gepresteerd met zijn duiven is ongekend. Wellicht nog veel belangrijker, is dat zijn duiven aan de basis liggen van diverse grote kampioenen in de duivensport. Koen Minderhoud heeft zijn hok grotendeels opgebouwd met het beste wat hij kon kopen in Dentergem. Ook de huidige nationaal kampioen Rudi de Saer heeft zijn kolonie opgebouwd met duiven van Gaby Vande...
meer lezen


Fixed team Burggraaf

2 zuivere Ludo Claessens duiven, ingeteelt naar de witte toppers van de grootmeester uit Putte. In deze veiling een inteelt product naar “The Grote” winnaar van 3x de eerste en uit een kleinzoon van de fameuze “Supercrack 69” een ware superduif. Deze 2 witte duiven zijn niet alleen mooi maar ook nog zeer sterk op de vluchten.

Go to the auction

meer lezen


TELETEKST BLIJFT BEHOUDEN!!!

De dagfond vluchten ze gaan dit weekend van start! Laten we hopen dat het weer een beetje opknapt en ons gunstig gezind is. En ja, we gaan de winnaars de plek geven die zij verdienen
en waar al een groot aantal jaren door heel veel liefhebbers om wordt gestreden! Klassering op teletekst!

Hoewel door de NPO en kiesmannen is besloten de uitslagen op teletekst op afdelingsniveau af te schaffen heeft een de stichting WHZB/TBOTB dit medium weten te...
meer lezen


The Best of Holland

De top van de Nederlandse duivensport vertegenwoordigd in de afstammingen van deze 7 duiven. Deze duiven stammen af van super kampioenen als Pieter Veenstra, C&G Koopman maar ook Belgische grootmeesters als Gaby Vandenabeele en Marcel Aelbrecht.

- Dochter 1e nat Blois tegen 27.000 duiven ( koop 1)
- kleindochter “Rudi”, 100% Gaby Vandenabeele
- kleinzoon “Vivaldi”, 7e nat asduif WHZB, Pieter Veenstra


Dus als u uw stam wil verst...
meer lezen


The Best of Belgium

Als bakermat van de duivensport is dit land hofleverancier als het gaat om super-duiven. In veel van de hedendaagse kampioenen vinden we de oorsprong in België. In deze veiling 5 duiven geboren op Belgische bodem:

- 1 rechtstreekse van fondmatador Noel Peiren
- 2 rechtstreekse van Eric Berckmoes.
-1 kind van een 1e nationale asduif midfond
- kleinkind 1e nationaal St. Vincent!!


Een veiling met topmateriaal van 10...
meer lezen


Totale veiling kweekduiven van Cor de Jong, Leerdam

Duiven van topafstamming waarvan de nakomelingen top presteren!!

Vanwege de leeftijd en het willen minderen van het aantal duiven heeft Cor de Jong uit Leerdam besloten zijn kweekduiven van de hand te doen. Dit kapitale kweekhok was gevuld met duiven van toppers Eric Aldus, Comb. Verweij-de Haan, Gebr. Hagens, Ad Valk en de ZLU kampioen Cees Hanegraaf.

Cor is in de bezit van een geweldig kweekhok, heeft no...
meer lezen


Totale veiling kweekduiven van Cor de Jong, Leerdam. Duiven van topafstamming waarvan de nakomelingen top presteren!!

Vanwege de leeftijd en het willen minderen van het aantal duiven heeft Cor de Jong uit Leerdam besloten zijn kweekduiven van de hand te doen. Dit kapitale kweekhok was gevuld met duiven van toppers Eric Aldus, Comb. Verweij-de Haan, Gebr. Hagens, Ad Valk en de ZLU kampioen Cees Hanegraaf.

Cor is in de bezit van een geweldig kweekhok, heeft nooit geschroomd ...
meer lezen


GOUD VOOR COR DE JONG UIT LEERDAM OP BERGERAC.

Ook bergerac 2013 is, zoals de meeste overnachtvluchten dit jaar, weer een echte marathon vlucht geworden. Met de koperen jongen hoog en warm aan de wolkeloze hemel en dan 900 km voor de boeg om weer thuis te komen, begon er als eenvoudige fondduif maar eens aan. Toch waren er in sector 3 alleen al 10688 duiven ingezet, waarvan verwacht en gehoopt werd dat ze deze klus succesvol zouden klaren.
Cor de Jong, pursang overnachtfondman in ...
meer lezen


Totale veiling kweekduiven van Cor de Jong, Leerdam*
Duiven van topafstamming waarvan de nakomelingen top presteren!!

Vanwege de leeftijd en het willen minderen van het aantal duiven heeft Cor de Jong uit Leerdam besloten zijn kweekduiven van de hand te doen. Dit kapitale kweekhok was gevuld met duiven van toppers Eric Aldus, Comb. Verweij-de Haan, Gebr. Hagens, Ad Valk en de ZLU kampioen Cees Hanegraaf.

Cor is in de bezit van een geweldig kweekhok,...
meer lezen


Neem nu een abonnement op “Het Spoor der Kampioenen”

Al 12 jaar informeren wij onze lezers over onze prachtige hobby en ieder jaar proberen wij dit blad te verbeteren. De afgelopen jaren door wijlen Jan de Jongh en Gerrit van Eikenhorst en nu mag ik het voortouw nemen. Voor de toekomst voorzien wij vernieuwingen op steeds meer inhoudelijke artikelen waarin kennisoverdracht over onze sport centraal staat. Thema’s die hierbij aan de orde komen zijn:

* Voeding, voedingssupplementen en...
meer lezen


At the right - topside of this website you'll find 4 flags for languages.

When you click at the yellow flag,
you will see a 'drop-down' screen.
In that screen you can find your own language and the website will be translated to your own language.

Please note that the translation is not Always 100% correct.
meer lezenVolg GPS-Auctions
Facebook Twitter

Betaal mogelijkheden


GPS-Auctions is onderdeel van
GPS Europe website
Algemene links