Taal Dutch Flag English Flag Chinese Flag Other Flag
HomeThe Speed Collection


Hier een veiling van een 6 tal duiven die zeer geschikt zijn voor het “snelle” werk en de dagfond vluchten.

In deze collectie hebben we o.a. een 100% Ad Schaerlaeckens duifje, een rechtstreekse duivin van Embregts – Theunis uit de supervlieger “Rocketking” die o.a. de 9e Nat. Orleans 19.692 duiven en 16e NPO Sens 17.292 duiven.

Verder nog een 100% Gaby Vandenabeele duivin uit een kleinkind “Rudy” x dochter Mr. Bergerac 1e asduif Fond KBDB. Al deze voorbeelden geven de hoogte van de kwaliteit al ruimschoots aan maar zo zijn er nog een aantal meer te vinden.


Go to the auction

meer lezen
The 3 Golden Pigeons.


De naam van de veiling geeft al aan dat we hier te maken hebben met een veiling die bestaat uit 3 duiven met een “gouden” komaf.

Wat is er in de veiling te vinden:
- NL14-1907628: Een superkruising uit het beste van Inteelt “Harry” Jan Hooymans x kleindochter “Rolex” Pieter Veenstra.

- NL12-1958314: “Donkere 14” 100% Wim Clermonts, super-kweker moeder van o.a. 5e Asse-Zellik 1128 duiven, 7e Asse-Zellik 2456 duiven, 11e Nanteauil 1012 duiven.

- B10-2000559 Rechtstreekse Dirk Evenepoel. Uit zoon “Gochet” winnaar van 4x 1e prijs Noyon en vader 1e asduif Noyon 1998-1999


Go to the auction

meer lezen
The Holland Belgium Auction


Hier een mix van de Nederlandse en Belgische duiven, met super afkomst. Zo vinden we een schitterende doffer die gekweekt is uit de “Jan 571” die op zijn beurt een broer is van de moeder van “Miss Overegge” een absolute top duif die als jaarling o.a. de 1e NPO Sens tegen 8599 duiven won en de 1e NPO Souppes sur Loing 6888 duiven gekoppeld aan een dochter van “De Autowinnaar” 1e Orleans 13.807 duiven.

Daarnaast hebben we nog een tweetal duiven uit het allerbeste van Dirk van den Bulck & Stefaan Lambrechts.


Go to the auction

meer lezen
Dhr. H. de Weerd Pigeons Part. 2


Wie kent Dr. Henk de Weerd niet ?? Overal ter wereld komt je “de Weerd” producten tegen maar ook zeker duiven. Henk is gepassioneerd verzamelaar van topduiven, van veel topduiven van de hedendaagse duivensport zitten er nazaten op de hokken van Interpalomas Lofts.

Nu via GPS zullen er een aantal van deze duiven aangeboden worden om andere de kans te bieden om uit deze geweldige collectie duiven iets te bemachtigen.

We vinden in deze veiling duiven uit rechtstreekse Stefaan Lambrechts uit de lijn van de “Blauwe Gert” x “Van Loock duivin” waar al geweldige kweekresultaten mee is geboekt, en verder nog diverse nazaten uit het beste van Leo Heremans .

Naast deze duiven nog een rechtstreekse van Anton Ruitenberg uit “Zoon Bliksem” Gaby Vandenabeele x dochter “Wondere Dirk” Anton Ruitenberg.

Bekijk hier de schitterende website voor meer info:www.drdeweerdpigeons.com


Go to the auction

meer lezen
The Stars from Germany


Op GPS-Auctions veilen we met enige regelmaat duiven van Duitse liefhebbers. Dat er in Duitsland goede duiven zitten is al lang geen geheim meer. De deelnemers uit dit land domineren de eenhoks-races zoals geen enkel land dat doet. Wanneer men kijkt naar de stambomen van deze Duitse kampioenen komen we toch weer vaak de bekende duivenvan Nederlandse en Belgische kampioenen. In deze veiling bieden we selectie duiven aan van vooraanstaande Duitse liefhebbers die veelal afstammen van zijn Nederlandse en Belgische grootmeesters als Gaby Vandenabeele, Leo Heremans en Dirk van Dyck.


Go to the auction

meer lezen
The Long Distance Stars.


Binnen de duivensport zijn er verschillende disciplines waar vaak op word gespecialiseerd, en als we spreken over een disciplines waar je echt goed geselecteerde duiven en bloedlijnen voor moet hebben om te kunnen presteren dan zijn het de “Long Distance” duiven wel. In deze veiling vinden we duiven die zeer geschikt zijn voor het grote werk.

We vinden duiven rechtstreekse van Twan Bongers, Jos Pepping en wijlen Georg Carteus.


Go to the auction

meer lezen
The Schumacher Collection Part 3


Dhr. Schumacher uit Lippstadt, een echte liefhebber van (goede) duiven maar ook een echte kampioen.
Al jaren vliegt hij met zijn duiven in kampioenstijl en dat met duiven die afstammen van het beste wat er internationaal te vinden is.

Zo zitten er duiven uit het beste van C. & G. Koopman, F. Engels, H. Vlaminck, Gebr. Leideman, Jos Goessen, H. Krüger, van Hove-Uytterhoeve.

Stuk voor stuk klinkende namen in de duivensport.


Go to the auction

meer lezen
Reinhard Gebhardt One Loft Race Special Part 3.


In het laatste deel van totaal drie delen een aantal duiven van de One Loft specialist Reinhard Gerhardt (D). Reinhard werd op de Million Dollar Pigeon Race in South Afrika in 2016 nog als 2e duitse liefhebber afgevlagd. En om daar van voren te zitten moet je wel bezitten over sterke en goede duiven. Hier de allerlaatste kans om iets van dit sterke Duitse hok te bemachtigen.


Go to the auction

meer lezen
Podium der Grootmeesters wilt u iets vragen……

Sinds het seizoen van 2016 is het “Spoor der Kampioenen” begonnen aan een nieuwe manier van verslaggeving, hierin worden niet alleen de goede duiven in beeld gebracht, maar er word nog een stapje verder gegaan met de liefhebber “achter” de goede duiven en dit alles met name “per weekend” zoveel mogelijk onder de aandacht brengen. En die aandacht die aan de liefhebbers word geschonken bleek een schot in de roos te zijn, de reacties waren zeer positief en dat heeft ons doen besluiten om deze manier van verslaggeving om te zetten in een echte competitie met alles wat daar bij hoort. ...

meer lezenGPS-CHAMPIONS STELT ZICH VOOR!!!

Een tijdje terug is het idee ontstaan om iets nieuws uit te werken als nieuwe input in de sport..... wat uitgemond is onder de noemer: "GPS-CHAMPIONS" en het idee is het maken van een prachtig exclusief naslag in de grootste oplage ter wereld (25.000 exemplaren!)

En u kunt hieraan meedoen!!!

Wat krijgt u bij een eventuele deelname daarvoor terug?
- Een geweldig naslagwerk van zeer hoge kwaliteit.
- Grote Naamsbekendheid wereldwijd.
- Volledig in het Engels en het Chinees
- De grootste oplage ter wereld, 25.000 exemplaren.
- Volledige ondersteuning voor de deelnemers via GPS-Champions site, GPS-Auctions site, Facebook, Het Spoor der Kampioenen en onze GPS-Nieuwsbrief.
- Ondersteuning via ons Internationaal netwerk w.o. maar liefst 26 agenten die actief zijn voor GPS.
- Promotie via alle internationale beurzen in Europa & Azie
- Mogelijkheid tot het veilen van duiven via onze site.
- Offline ondersteuning voor het verhandelen van duiven wereldwijd.
...

meer lezenVolg GPS-Auctions
Facebook

Betaal mogelijkheden


GPS-Auctions is onderdeel van
GPS Europe website