Taal Dutch Flag English Flag Chinese Flag Other Flag
Home

Comb H & A Roest,

De gekende kampioenen uit Tijne bieden in deze veiling een schitterende selectie aan van prestatie duiven. Om in de toekomst te gaan presteren moet u zeker uw aandacht vestigen op deze veiling, het is algemeen bekend dat het starten met bewezen topduiven de kortste weg is naar succes in de duivensport. De duiven in deze veiling hebben allen laten zien met de absolute kop mee te kunnen vliegen en zijn nog relatief jong, perfect om een hok mee op te bouwen!


...
meer lezen


Gouden Wijnands collectie

Maar liefst 7 rechtstreekse van de levende legendes H. Wijnands & Zn en 1 van de Belgische topper Etienne Merlaen schitteren in deze veiling. De uiterst succesvolle vader en zoon combinatie uit Maastricht zijn na hun totale verkoop weer helemaal terug aan de top. Met hun “SUPERKWEKER 301” een zoon van de legendarische “Blauwe Vanoppen” hebben we weer een nieuwe stamlegger in handen. Zo is hij reeds vader van de “Tripple A”, 1e nationale asduif en nog vee...
meer lezen


Herman Hup

Deze veiling kunnen we ook wel de “Barcelona veiling” noemen. Herman biedt maar liefst 7 jonge duiven 2015 aan uit de lijn van zeer gekende Barcelona vliegers. Van deze 7 zijn er maar liefst 5 kleinkinderen van de “New Laureaat”, een van de meest succesvolle Barcelona vliegers van het afgelopen decennium. Deze geweldige vlieger won de internationale klassieker in 2013 en won een jaar eerder de 8e nationaal in Belgie.


Go to the auction

meer lezen


Paul Spiering

In deze veiling biedt Paul een selectie duiven aan die vooral bestaat uit jonge duiven 2015 en een enkele die een jaartje ouder is. De afkomst van deze duiven komt echter wel allemaal overeen. De duiven zijn allemaal gekweekt uit de bloedlijnen van de grootmeester uit Zwolle Anton Ruitenberg. In de aangeboden duiven dus de bloedlijnen van de fameuze “Wondere Dirk” en de andere stamvader de “SUPERKWEKER 781”.


Go to the auction

meer lezen


Houben – de Vries

Een zeer kleine maar uiterst kwalitatieve veiling van slechts 2 duiven.

Beide duiven in deze veiling zijn rechtstreeks afkomstig van de grote Limburgse kampioenen Jo en Florian Hendriks uit Nijswiller. In deze veiling een dochter van “Flits Freddy”, broer van de “Blauwe Prins” en “den Dromer” gekoppeld aan “Cheryl”, een topvlieger met een 14e NPO tegen 11.969d. De tweede is een dochter van “Deng Lin’s 080”, superkweker op de hokken in Nijswiller.


Go to the...
meer lezen


Marnik Du Bois

Een veiling met enkele van de allerbeste bloedlijnen van Belgie, vooral de duiven van Freddy en Jacques Vandenheede staan centraal in deze veiling, zo zitten er maar liefst 4 rechtstreekse van deze kampioenenformatie in deze verkoop. Naast de Vandenheede duiven vinden we enkele duiven van Frank en Marino Martens die vooral duiven van de gekende Marcel Aelbrecht bezitten. Een schitterende veiling voor de “de Rauw-Sablon liefhebber”


Go to the auction

meer lezen


Oscar Poutsma

Een veiling voor de marathonliefhebbers. Oscar biedt in deze veiling een mix aan van rechtstreekse van superkampioenen Jelle Jellema, Mark vd Berg en Jan Polder. Naast deze rechtstreeksen zitten er in deze veiling ook nog 2 absolute topvliegers “Nelly”, won 1e NPO Limoges ’13, tevens was zij 2e snelste in het internationale NU concours tegen 9.597 duiven. “Chantal”, wint 8e nat Montpellier’11 tevens 29e in het internationale NU concours tegen 10.252 duiven.

Een...
meer lezen


Lorenzo van Russel

Lorenzo is een liefhebber van echte topduiven en doet er dan ook alles aan om deze in bezit te krijgen. In deze veiling biedt Lorenzo een selectie jonge aan uit deze topduiven. Deze jongen zijn veelal gefokt uit (klein)kinderen van nationaal en internationaal gekende duiven zoals de “Lucky 848” superkweker en vader van “Blue Ace”, 2e nat asduif KBDB, “Lucky Cees’, topvlieger, wint o.a. 1e Nijvel 2.132d, en 3e Peronne 1.879d.


Go to the auction

meer lezen


Guy vd Auwera,

Dat Guy over geweldige duiven beschikt is genoegzaam bekend dat ze ook bij andere liefhebbers top spelen word in 2015 eens temeer bewezen. Peter vd Merwe had in 2015 de beste jonge duif van Nederland in de PIPA ranking. Deze duif is geweekt op de hokken van Guy vd Auwera. In deze veiling een selectie jongen uit de absolute topkwekers die Guy op de hokken heeft, hierbij dus ook broer en zus van de 1e Nationale asduif jong PIPA Ranking.


Go to the auction

meer lezen


Willie Bronkhorst, Karel Meulemans wedstrijdduiven

In deze veiling worden aangeboden 9 duiven Karel Meulemans duiven die op het kweekhok in Stokkum aanwezig zijn. Met diverse jongen uit de kwekers werden al mooie vliegresultaten behaald. Duifkampioen en in 2014 vliegt in België een jonge duif 1/92 met de hoogste snelheid van prov.limburg tegen meer dan 3500 duiven. Ook in Duitsland en Engeland vliegen nazaten uit de kwekers 1e prijzen. Met de kweek worden ook bewezen vliegduiven van...
meer lezen


Belgian Beauty’s

Een veiling met daarin enkele schoonheden van vooraanstaande Belgische liefhebbers. In deze veiling o.a een dochter van “Royal Blue”, rechtstreeks van de grootmeester uit Dentergem Gaby Vandenabeele. Daarnaast maar liefst 3 rechtstreekse van de king of sprint Leo Heremans, kleinkinderen van fenomenen als de “Olympiade 003” en de “Den 444”. Kortom een veiling die uw aandacht verdient.


Go to the auction

meer lezen


Sensationele bonnenverkoop PV Zutphen; de top van Nederland en België

In een spectaculaire veiling biedt PV Zutphen bonnen en enkele jonge duiven van louter topliefhebbers uit Nederland en België! 24 bonnen in totaal van de volgende wereldberoemde kampioenen:

Leo Heremans – Jan Hooymans - Tj. & J. Elzinga - Frederik Leliaert - F. & J. Vandenheede

Batenburg-VD Merwe – Stefaan Lambrechts - Peter Van De Merwe - Vermeerbergen-Wilms
Hok Jos Vercammen - B. & J. Geerinckx - H...
meer lezen


Bonnenverkoop P.V. de Zwaluw Rosmalen “100-jaar Duivensport”

Voor de leden van onze vereniging zal 2016 een zeer bijzonder jaar worden. Onze vereniging P.V. de Zwaluw Rosmalen bestaat dan namelijk 100 jaar!

Dit laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Wij hebben daarom een geweldige bonnenverkoop georganiseerd, waarvan 50% van de opbrengst zal worden gedoneerd aan diverse organisaties voor mensen met een verstandelijke beperking, “het zorgenkind”.

Geïnteresseer...
meer lezen


H & J International Pigeon Transport
H & J is een nieuwe firma die zich gaat richten op het transporteren van duiven.
De laatste jaren waren er nogal wat problemen met het verzenden van duiven naar het verre oosten.
Wij zijn er in geslaagd doormiddel van alle papieren, quarantaines, vergunningen, gezondheidspapieren, etc. om duiven op een veilige manier te gaan verzenden.

Eind augustus starten wij met een zending voor CHINA.

Mocht u interesse hebben...
meer lezen


Neem nu een abonnement op “Het Spoor der Kampioenen”

Al 12 jaar informeren wij onze lezers over onze prachtige hobby en ieder jaar proberen wij dit blad te verbeteren. De afgelopen jaren door wijlen Jan de Jongh en Gerrit van Eikenhorst en nu mag ik het voortouw nemen. Voor de toekomst voorzien wij vernieuwingen op steeds meer inhoudelijke artikelen waarin kennisoverdracht over onze sport centraal staat. Thema’s die hierbij aan de orde komen zijn:

* Voeding, voedingssupplementen en...
meer lezen


At the right - topside of this website you'll find 4 flags for languages.

When you click at the yellow flag,
you will see a 'drop-down' screen.
In that screen you can find your own language and the website will be translated to your own language.

Please note that the translation is not Always 100% correct.
meer lezenVolg GPS-Auctions
Facebook Twitter

Betaal mogelijkheden


GPS-Auctions is onderdeel van
GPS Europe website
Algemene links